www.cadouri.biz
   www.mark-apia.ro
   logo, sigle, embleme, simboluri grafice, marci de produs/servicii, nume comerciale;

Bine ati venit pe site-ul AGENTIEI APIA!

Vineri 1 Decembrie 2000 a fost lansat primul site romanesc destinat realizarii si comercializarii de marci de produs sau servicii, marci tridimensionale, desene si modele industriale, nume comerciale, embleme, sigle, logo, nume de domeniu, - magazin online de cadouri, etc. Pe site puteti gasi noi oportunitati de afaceri, sau puteti inregistra oferta dvs. de produse / servicii.

Proiectam, executam, comercializam (vindem, cumparam, intermediem) marci de produs sau servicii, marci tridimensionale, embleme, sigle, logo, nume comerciale, simboluri grafice, desene si modele industriale.

Proiectam, rezervam, protejam, promovam pentru dvs., nume de domenii de tip .ro. Domeniile tip .ro achizitionate sunt ale dvs. pe viata (spre deosebire de cele tip .com, .org, .net pentru care trebuie sa fie anual achitate taxe.)

Publicitate on-line prin bannere publicitare, anunturi publicitare, etc

Asistenta pentru infiintarea societatilor comerciale, alegerea numelui comercial si a emblemei, nume de domeniu, strategii de brand si rebranding.

Evaluarea ACTIVELOR NECORPORALE (nume comerciale, emblema, marci, marci comunitare, desene si modele industriale, siturilor, sigle, logo, nume de domeniu etc).

Home     Servicii     Vanzare     Cumparare     Intermedieri     Avertisment     English     Contact
Copyright © 2004 Agentia de Proprietate Intelectuala si Afaceri - APIA SRL Made by DNL Web Design